Gemixt door Winston Hunte

2019-heden

Dit is een afspeellijst met mixes die ik in Pro Tools heb gemaakt.

Daughter – Starboy

Januari 2019 

In samenwerking met twee klasgenoten en een externe zangeres maakten wij deze track. We hebben het muzikale lichaam van Youth – Daughter gepakt en het productionele lichaam erin geplaatst. In dit project was ik verantwoordelijk voor de zang-, piano-, drums- en gitaar opnames (engineering, mic-ing en planning).

Extended Electronic Composition

April 2019 

Dit is het resultaat van een schoolopdracht waarbij ik experimenteerde met de “9 regels van Curtis Roads in Extended Electronic Music”.
Ik ben in gegaan op de regel over ritme in elektronische muziek. Die luidt dat je onmenselijke patronen-, en partijen kan maken door behulp van elektronische apparatuur.
In deze compositie heb ik een sample gebruikt van Dua Lipa – Lost In Your Light (ft. Miguel).

Heroes – David Bowie (Remake Cover)

Mei 2018

Op de HKU hebben we voor een productie-vak een remake gemaakt van een David Bowie song. Mijn taak was om de ritme-sectie en de mastering van de track te verzorgen. Ik speelde de basgitaar en nodigde Mex van Gestel uit voor de drums. Samen speelden we de bas en drums tegelijk in. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het zoeken van de juiste sound bij het opnemen van de ritme-secite (microfoonplaatsing en versterkerkeuze).

Make Me Insane – SABBARDEYA

Mei 2017

In SABBARDEYA was ik bassist, toetsenist, producer en componist. Hiervoor werkte ik in Ableton Live.

Deze track hebben we opgenomen in Bosrand studios te Bladel bij Wouter Mollen. Ik heb de basgitaar ingespeeld en de backingtrack gecomponeerd.

CATASTROPHE – WINSTCN ft. ROZJE

April 2017

CATASTROPHE begon met een basriff die ik had gemaakt. Ik vond deze goed passen bij ROZJE (Jordi de Backer). Jordi de Backer verzorgde de zang en tekst. Mex van Gestel drumde de track in.

Ik heb de synth-, gitaar- en baspartijen geschreven en ingespeeld. Daarnaast deed ik de productie en de mix.

On and On – No Whereland

Februari 2017

Voor toelating tot conservatoria van klasgenoten op het Rock City Institute werd ik gevraagd om hun band op te nemen. Bij deze track was mijn taak het produceren, mixen en masteren.

You Refuse To Answer – WINSTCN ft. Rosa Brookman

December 2016

Om beter te worden in produceren (in-the-box en aansturen van een artiest) besloot ik om een track te maken. Ik nodigde Rosa Brookman uit om de track in te zingen die ik op mijn zolderkamer in Ableton gemaakt had.